MIN FRIHET ÄR BAKOM GALLER

Har legat i sängen hela kvällen efter en god middag, kollat pretty little liars, dröm. Tränar in lite SO också, går ju sådär. 

DET LEVERERAR

Halloj, var men Emma, Andreas och Adam igår kväll. Vi spela kort, såg film osvosv. Körde från rutvik i spöregn och kolsvart mörker, nice. Jag och Emma ramla med moppen också, hahaha. Idag for jag och Emma till storheden köpte en Ben&Jerry och drog till Emma och såg Loosies. Ska försöka plugga lite nu. 

NEW IN

 

PROGRAM VÄLJAREN

Har suttit och kollat i denna nu på förmiddagen, nog helt säker på att jag väljer hantverk med frisör eller textil och design som inriktning. Ska in till stan nu med Ebba, andra dagen i rad haha. Ha en fin lördag alla! 

LEVI'S JACKET

 
 

HOCKEY

Skoldagen gick ovanligt snabbt faktiskt. Har vart på hockey nu ikväll med Tina och Emma, Luleå vann för er som inte har sett uppdateringen på Facebook. Sitter i bilen på väg hem nu, ska göra klart nå so uppgifter när jag kommer hem och sen sova, ååh va skönt!

 


HÖST

Det är den söta tjejen till höger som har fotat alla dessa bilder, tryck på bilden eller här för att komma till hennes blogg!

PLUGG

Sitter med en kopp varm choklad och pluggar matte. Hade egentligen vela lägga mig i sängen och kolla Pretty little liars, men nä. Hoppar in i duschen nu sen går jag och lägger mig.

ALLA DESSA HÖSTBILDER


NY BLOGG

Halloj, börjar från och med nu blogga på den här bloggen. Kommer bli bättre uppdatering nu, lovar! Haha. Har SO nu. Ikväll är det match, sista matchen innan barcelona!! Ååh vad jag längtar till värmen.