MÅNDAG 23/6


Hade ställt alarm idag, med förhoppningar till att vakna och det skulle vara sol ute, men icket. Man börjar ju undra när sommarvädret ska börja titta fram, för nu är det väldigt kyligt för att vara i slutet på juni.
 
Jag har varit ute och cyklat med zacke, varit en sväng hos Emma och pratat med henne och hunnit vara hos Pernilla och fikat. Det är väl hur min dag sett ut kortfattat. 

MIDSOMMAR

Denna helg och midsommar har jag spenderat med mina fina vänner. Tänkte bara lägga upp lite bilder från de dagar jag inte har bloggat.ONSDAG 18/6

 Hann ligga ute i solen i några minuter innan det blev mulet igen. Åkte in till stan och solade på solarium. Åkte hem och sen tog jag och Pernilla cykeln till statoil och köpte massa gott. Vi låg i hennes säng hela kvällen och pratade om allt och inget. 

TISDAG 17/6

Direkt jag vakande började jag baka bullar, som tog en himla tid. Åkte in till stan med Ebba, Ida och Pernilla. Vi åt på Max och pratade om saker vi missat. Åkte hem och lite senare åkte jag, Ebba och Ida till Storheden. Köpte ost och kex. Kvällen slutade hos mig, med massa prat. 

MÅNDAG 16/6

Suttit och kollat på tvn i princip hela dagen tills jag for till stallet för sista ridlektionen innan sommaruppehåll. 
For och köpte godis när jag kom hem, ligger i sängen och lyssnar på musik och läser en tidning jag köpte. Kommer nog somna snart, är svintrött.

HELGEN

Fredag
       Har faktiskt inget minne av vad jag gjorde på dagen. 
Jag Emma och Louise for och åt middag på Donken. Jag och Louise tog senare moppen till Storheden och köpte frukt och choklad. 

Lördag 
(Bilden är tagen från något ställe i Gällivare) 
Vaknade vid 8 och åkte i väg mot Gällivare för match som det blev 1-1 i. Vi fot och åt på någon restaurang innan vi åkte hemåt. 
Erica kom till mig och vi tog bussen vidare till Elias, där vi till mestadels pratade. 

Söndag 
Låg ute i solen och var på en prommis med zacke. 
Åkte till Simon vid 7. Vi såg klart filmen som vi såg sist, pratade och myste. På vägen hem så stöter jag på en älg, helt själv. Blev väldigt chockad haha. 


SKOLAVSLUTNING
Dessa dagar har varit så himla himla bra, umgåtts med mina fina vänner och träffat trevligt folk. 
Min kära bror har även tagit studenten, så vi har firat honom med släkt och god mat. 

MÅNDAG 9/6

For in till stan och mötte upp Frida vid 13, vi lunchade på friends. Väldigt trevligt. Åkte hem och for till stallet, red Natta. Gick väl ändå helt okej. 
Har bara tagit det lugnt sen jag kom hem, ska väl försöka sova snart.
Haha, kortfattat och bra. 

SÖNDAG 8/6

Låg hemma hela dagen fram till klockan 9, då for jag och Emma till Storheden. Köpte godis och annat gott. Åkte hem till henne och for sedan och "grilla" med Andreas och Björn. Tog första doppet, var (faktiskt inte) så kallt. Vi for hem till Emma och var där till klockan halv 2, då jag åkte hem och somna direkt. 

LÖRDAG 7/6


Direkt jag vaknat for jag ut och jogga, gick faktiskt helt okej!
For in till stan med Louise. 
Vid 7 for vi till Fanny som fyllt 18 år och grattade henne med några andra tjejer.
Jag och Emma gick hem till henne vid 23 och bara prata tills klockan var 2 då jag promenera hem. 

FREDAG 6/6Har suttit i solen hela dagen och bara myst med jordgubbar doppade i choklad. 
Senare kom Simon hit, vi har pratat, sett en halv film, som inte ville samarbeta.
Vi hann även med att spela lite fotboll. Han for hem för drygt 1 timma sedan. Jag ligger i sängen och äter lite onyttigt, men det är ju trots allt fredag.

BRÄNNBOLLSYRAN
TORSDAG 5/6Har varit ledig idag så har passat på att sola och tyvärr så har jag ju bränt mig, haha... Nog om det, lite senare mot kvällen åkte jag Ida och Pernilla in till stan, fikade på friends. Lite senare kom Nina och gjorde oss sällskap, vi gick till Coop, köpte godis och gick och satte oss i hamnen. Väldigt mysigt. Tog bussen hem och nu ligger jag i sängen helt utslagen.