ONSDAG 27/3

 
Halloj, denna dag gick väldigt fort. Vi slutade kring 1. Sen har jag fastnat i någon ny serie, jobbigt, men den är så jäkla bra. Synd att det bara har kommit ut 11 avsnitt för dom kommer ryka när jag är i stugan. Måste se hela 1ans säsong av prison break också, eftersom Hugo kände sig så tvingad att se hela säsongen även om han inte skulle:):) Det var toppen väder i dag, var till och med några plus grader. Hängde med mamma och handla inför helgen, har även pratat med Hugo flera gånger i dag. kan. han. inte. komma. hem. Nåja nästan 2 veckor kvar nu bara tills han kommer hem.

I think I was blind before I met you.


TISDAG 26/3

I dag var det näst sista skoldagen, känns VÄLDIGT skönt. I morgon kommer det knappt bli nå jobb ens, eftersom det är 'göra vad vi vill dag'. Känner på mig att lovet kommer knappt hinna starta innan det slutar. Hoppas på att det blir några plus grader också så jag kan börja använda skinnjackan. Ska hänga med mamma och handla på ett tag, med förhoppning att jag får med mig något gott hem. Och jag kan förmedla er om att bilderna som var med i förra inlägget var gamla. haha. 

MÅNDAG 26/3

När jag kom hem från skolan i går, tränade jag och sedan for på ridning. Lite senare när jag kommit hem kom några från släkten. Somnade sent, så är väldigt trött i dag. Vill bara ha lov. 

SÖNDAG 24/3

Har inte gjort speciellt mycket idag, legat i soffan och somnat några gånger. Har pratat med Hugo också, ååh känns som en evighet tills han kommer hem. Mamma kom hem med pizza för inte så längesen, kändes jätte bra när jag har tränat idag :):) 

-

I fredags for jag in till stan och mötte upp Hugo, vi for hem till honom och sedan till banthai och åt med hans famlij. När vi kom hem till honom igen, hjälpte jag honom att packa. Blev några tårar också innan jag lämnade honom på morgonen. 3 veckor utan min finaste, så sjukt jobbigt. For in till stan med Louise vid 11, vi fika och gick runt och kolla lite. For sedan upp till stallet, har ramlat och gjort illa min rygg, så jag red inte. Senare mot kvällen kom Louise och Fanny hit, vi lagade mat, såg på tingeling och sov. 

NYTT I GARDEROBEN


ONSDAG 20/3

Skolan slutade halv 4, så skyndade mig hem för att sedan fara på en fotbollsträning. Efter den körde jag styrke träning hemma. Börjar bli duktig nu med tanke på vad jag äter också. 

FIGHT FOR IT


TISDAG 19/3

Jag har blivit förkyld, så har vart hemma båda igår och idag. Har väl inte hänt nå mycket alls. Ska försöka att inte  godis nu heller, jag ska klara det. Måste fixa gymkort också. Ska gå ner och göra en smoothie och förhoppningsvis inte trycka i mig något onyttigt. 

LOL

 

HELGEN

FREDAG
Jag for upp till Nellie direkt efter skolan, red ut, svin kallt! Efter middagen skjutsade pappa mig till Hugo. Kommer knappt ihåg vad vi gjorde. Sov hos honom iallafall. 
 
LÖRDAG
For hem tidigt för att hinna med att fara till fotbolls träningen som började vid 12. Skyndade mig hem och tog en buss till Hugo. Vi var barnvakt. Åt middag och började kolla på en ny serie (prison brake) , man blir ju så fast. 
 
SÖNDAG
Vi såg några avsnitt av prison brake innan vi åt frukost och fortsatte se till klockan 4. Jag for hem, drog på träning. 

TORSDAG 14/3

I går kväll for jag på utomhus träning i fotboll. Kan ju inte direkt säga att det var speciellt varmt ute. 
Kom hem för ett tag sen från skolan, har ingenting för mig ikväll. I morgon är det redan fredag, kändes som att det var helg nyss. 

TISDAG 12/3

Hade lekar på idrotten idag, kan nog vara det roligaste. Kring halv 5 kom Hugo till mig. Vi skulle egentligen försöka plugga, men kom aldrig så långt. Han for hem för drygt 1 timme sedan och jag ligger redan i sängen. Onsdag imorgon, nästan halva skolveckan har gått, kan det inte bara bli helg.

 


MÅNDAG 11/3

Har vart i kåbdalis från klockan 10 - 14.30 idag. När jag kom hem så fick jag trycka i mig mat och sedan iväg till stallet, efter det satte jag mig framför teven. Är så sjukt trött, måste försöka lägga mig snart. 

SÖNDAG 10/3

Nu har jag inte bloggat på mer än 1 vecka, har inte haft orken att skriva bara. Har åkt skridskor och sovit hos Hugo hela helgen. Imorgon är det friluftsdag, så ska åka till kåbdalis, häärligt. Hoppas bara på lite sol. Har dessutom blivit gulhårig, fett fult xD Nämen snart så är jag blond.
Kan kanske lägga ihop ett collage om de dagar jag inte har skrivit om, kanske.