FREDAG 24 APRIL



Idag hade jag en efterlängtad sovmorgon och även bara 2 lektioner. Jag, Fanny, Emma och Louise åkte till ormberget och körde intervaller. Åkte direkt hem för att sedan cykla till Storheden med Ebba och Ida, vi köpte käk och åt det hos mig. Klockan 21 tog vi bussen in till stan för att sitta och babbla på friends, mysigt. Just nu ligger jag under täcket och funderar starkt på att sova. 

MÅNDAG 20 APRIL

Idag var det dags för skola igen, var väl lite extra jobbigt att ta sig upp från sängen, speciellt med gårdagens träningsvärk. Hade kort dag idag så passade på att sitta ute i det härliga vädret och gjorde bananpannkakor med kvarg och blåbär till mellanmål. 
Efter middagen hängde jag med pappa på lite ärenden, efter det tog vi en joggingrunda och så fick kvällen avslutas också. Godnatt! 

SÖNDAG 19 APRIL

 
Hejsan, sov borta i natt. Tog bussen hem, mamma och pappa hämtade upp mig på hållplatsen, vi åkte och handla. Jag och Emma tog oss ut på en joggingtur med backintervaller, benen är då gode döda nu. Det är så sjukt skönt att komma ut och träna och speciellt i detta väder. Käkade nyligt, Emma ska komma hit på några minuter så ska vi cykla till storheden och köpa lite frukt. Vi kommer nog åka hem till henne efter det för att plugga.