2012 I BILDER DEL 1

JANUARI
 Jag bodde i ishallen, kollade på j16 träningar minst 3 gånger i veckan. Var väl lite små kär denna månad också.  
 
FEBRUARI
 Allt var i princip likadant som i januari. Fast de där känslorna gick åt helt fel håll. 
 
 
 

TORSDAG 31/1

Dagen har bestått av skola, har varit rätt så lugnt faktiskt. Imorgon är det fredag, så jag har längtat. Slingningen blev väl rätt okej! Har inget för mig så är snygg framför webben :PxD Det enda som spelas i högtalarna är justins nya album, kärlek på hög nivå. jajaja. Längtar efter min pojke också.  

ONSDAG 30/1

For till frisören efter skolan, gjorde ljusa slingor. Ska försöka få tillbaka mitt blonda hår nu till sommaren. For iallafall till Hugo efter, pluggade och garva åt massa skit. Sitter på bussen på väg hem nu, direkt när jag kommer hem ska jag hoppa in i en varm dusch, så äckligt väder.
 

TISDAG 29/1

Gick hem efter lunch idag, mådde så dåligt redan imorse. Hugo kom vid 4, vi skulle egentligen leka med han glömde sina täckisar, mm så less -.-'xD Vi gick till storheden iallafall, åt paj. Hände inte så mycket mer, låg och pratade ett bra tag när vi kommit hem. Ska till frisörn imorgon, äntligen.

HELGEN

LÖRDAG 26/1
Jag och Hugo for på bio i lördags, såg Django Unchained. Vi tog bussen till björx, gick förbi Johan som var med myssan, så vi stannade där ett tag, gick sedan till Hugo och sov där en natt till.
 
SÖNDAG 27/1 
For hem klockan 8 på morgonen. Tog ut hästarna, pluggade och for på en träning senare. 
 
 

LÖRDAG 26/1

For till Hugo igår efter att jag hade vart i stallet. Vi for och åkte skridskor, iskallt. Slog på en film när vi kom hem och somnade vid 3. Vaknade för drygt en timma sedan, har bara hunnit duscha. Jäveln sitter och spelar LOL.

DAGAR SOM HAR PASSERAT

LÖRDAG 19/1 
Jag klev upp tidigt för att jobba på max med Louise. For till Hugo senare på kvällen, vi åkte skridskor. 
 
SÖNDAG 20/1
Vaknade upp brevid en ful jävel, vi låg och drog oss till klockan 2, då jag åkte hem. Gjorde inte så mycket då. 
 
MÅNDAG 21/1
En ny vecka med skola började, på kvällen for jag till stallet och red Storebror, kommer knappt ihåg vad jag mer gjorde, även om det var i går. haha. 
 
TISDAG 22/1 
Skolan gick relativt snabbt, for in till stan och mötte upp Fanny. Mamma kom och hämtade mig från busshållplatsen, vi for och handla. Kom hem ganska så nyligen. Funderar på att tona håret ikväll, har så lång utväxt. 
 

HELG

Fick magsjuka onsdags natt, jobbigt men skönt. Därför har jag inte bloggat, nu är jag frisk, är på skolan, slutar på 10 minuter. Ska hem städa, stallet, helg. 

TISDAG 15/1 2013

Igår hände det inte så mycket förutom skolan och stallet. Idag vakna jag utav mig själv kvart över 6, lol. Stod i fiket hela dagen med Ebba. Tog bussen direkt från skolan till Hugo, är här nu. Måste verkligen plugga.

LÖRDAG 12/1 2013 / SÖNDAG 13/1 2013

For upp till stallet igår. Sov sedan hos Hugo till idag. Har bara legat och kollat gossip girl sen jag kom hem, somnade också, så kommer knappast kunna sova.

FREDAG 11/1 2013

Somnade på vardagsrums mattan när jag kom hem, var så sjukt trött. For in till stan och mötte upp Fanny. Vi gick mest bara runt och kollade. Såg gossip girl till middagen. Sen kom Emma, Lojsan och Fanny förbi. Vi gick till storheden, köpte frukt och glass. Gick till Emma och Louise och satt där och ruttna. Gick hem vid halv 1, har bara sett gossip girl sen dess. Måste orka gå ner och tvätta bort sminket. Ska upp till stallet imorgon. Godnatt.

 

 


TORSDAG 10/1 2013

Igår försov jag mig till halv 12. Drog på sista lektionen, nödvändigt. Tog bussen till Hugo klockan halv 5, åt där. Vi pluggade. For hem halv 10. Har engelska nu, ingen lärare. Slutar vid 11, ska försöka få med mig någon till stan. 

ONSDAG 10/1 2013

Slutade halv 4 idag, for hem och tog sen bussen till Hugo. Klockan halv 6 tog jag bussen in till stan och gymmade med Henna och Ida. Hoppade in i duschen när jag kom hem och låg och pratade med Hugo ett tag. Kan verkligen inte sova, jobbigt. 

TISDAG 8/1 2013

Första skoldagen avklarad. For till Hugo klockan 5, vi pluggade. Mamma kom kring 9. Funderar på att klicka hem ett par uggs men vet inte vilket färg. Ska gå och lägga min nu så jag orkar upp imorgon, godnatt. 

MÅNDAG 7/1 2013

Halloj, Hugo kom till mig efter middagen i går. Vi tog med zacke och gick till storheden, köpte godis och gick hem och slog på ett avsnitt av gossip girl. Vid 12 gick vi och la oss, vaknade klockan 9, åt frukost, duschade och somna om till halv 12. Såg lol och bakade. Är på väg till stallet nu, det var ett tag sen jag red lektion. Ha de.

 

 

 


LÖRDAG 6/1 2013

Vaknade klockan 1 och for upp till stallet. Red ut med Nellie trots att det var väldigt kallt. Somnade när jag kom hem, åt middag. Pernilla kom kring 8 och senare kom Ida och Henna. Vi tog bussen in till stan och åt på max. For hem till mig och spela Monopol. De for för 30 minuter sedan. Ska se Gossip girl hela natten, hehe. 

I think i was blind before I met you.

Jag, Johan och Hugo tog bussen till mig klockan 6. Jag bytte om, sen drog vi till My. Lagade tacos och såg film. Kom hem för en timma sedan. Ska börja med att göra ett collage från 2012, innan jag blir för trött. 

FREDAG 4/1 2013

I onsdags drog jag på 2 timmars träning. Fanny och Louise kom förbi efter den, vi gick till storheden köpte glass osvosv.
 
Igår for jag på bio med Fanny och Louise, vi såg 'berättelsen och pi'. Helt ok film. For till Hugo efter den. Vi har sett titanic och ätit godis, standard.
Vi steg upp vid 3 idag. Har ätit frukost, far snart hem till mig och då följer Johan med. Senare drar vi till myssan. Najsnajs.

VECKAN SOM HAR GÅTT

TORSDAG 27/12 2012. 
Jag for in till stan och mötte upp Hugo, letade efter skor och åt på dagobert. For sedan hem till honom. Vi såg film, skulle jag tro. 
 
FREDAG 28/12 2012.
Jag for upp till stallet tidigt. Skyndade mig hem för att fara på bio med My och Idamaria, såg hobbit. Hann somna några gånger i början, den var väldigt seg i början. Vi for till Hugo efter filmen, gick till Johan och lekte. Jag och Hugo gick hem till honom. Mamma kom och hämta mig där vid halv 2. 
 
LÖRDAG 29/12 2012.
Jag vaknade tidigt för att hänga med mamma och min faster till IKEA. Sov nog hela vägen dit, vaknade när vi var i Finland, gick runt på massor av affärer, fick med mig en tröja. Anledningen till att jag hängde med var nog IKEA'S mat och att jag skulle tigga till mig en sänghimmel. På kvällen for jag till My. Jag, Idamaria och My badade och planerade för nyår. 
 
SÖNDAG 30/12 2012.
 For upp till stallet och tog ut hästarna. Hugo kom senare, vi gick till storheden. Köpte godis och någon slags dricka. Han for hem där vid 12. 
 
MÅNDAG 31/12 2012.
Jag vaknade vid 2, duschade, fixade mig, städade. Alla gäster kom klockan 6, vi åt middag och massa annat gott. For in till stan klockan 8, jag Idamaria och My tog bussen till björx och sedan klockan 11 tog vi bussen in till stan, såg fyverkerier, träffade folk. Lite draget var det. Mamma kom och hämtade mig, Idamaria, My och Hugo klockan 2. Hugo sov här.
 
TISDAG 1/1 2013.
 Vi vaknade kring 2, låg och drog oss ett tag. Vi fick skjuts hem till honom, åt pizza och godis. Mamma kom och hämta mig. Laddade ner LOL och spelade det i någon timme, försökte lära mig hur man gick i 30 minuter, hittade det tillslut fast förstod fortfarande inte hur man sköt så blev less och gick och la mig vid 5. Har verkligen vänt på dygnet helt.