Just friends, the beginning or the end?

For till stallet igår kväll, fanny hängde med. Vid 9 for vi till storheden, köpte godis. Gick sedan till emma och var med henne, hann somna i emmas säng också, haha. Snart kommer Emma hit, då går vi till storheden i det såkallade fina vädret, less. Ska antingen köpa ett till par drmartens eller ett annat par med klack, så svåårt val.

cause you're always on my mind You know I had it rough, trying to forget you but the more that I look around, the more I realize you're all i'm looking for

My, Haider och Tobbe kom hit igår, vi spela monopol och vi somnade kring 7. Så är hur trött som helst även om jag sovit från då till nu. Ska till stallet ikväll, måste hinna gå ut med zacke också.

It is said that above the clouds the sky is always blue, But it can be hard to believe when you can't see it.

Gårdagen, for till Nellie, red ner till stranden. Senare på kvällen for jag till hertsön med lojsan, såg någon innebandy tunering. 
 
Idag, Vaknade nyss, blir att vara med myssan ikväll. Vet inte vad vi ska göra, beror på om vi hittar några vänner som vill vara med oss, haha. 

You call them enemies, I call them people who wish they were me

Heeelg och lov, så skönt!!! Far upp till Nellie på någon timma, alltid så fint väder när jag far dit, haha.

WE'RE GONNA LIGHT UP THE DARKEST NIGHTS

Dagen har vart perfekt. Blev kidnappad från skolan av mina kära vänner. Åt tårta hos Pernilla, efter det kina man sen tårta igen, min mage ser helt ok ut... Är sjuukt trött, så ska hoppa i säng nu för imorgon är det innebandy tunering, kan inte bli bättre! 

VARFÖR LANDA NÄR JAG FLYGER FRITT?

Gissa vem som är byxmyndig, får cykla utan hjälm och gå på bio för 15 åringar?? Fan va liten jag är egentligen. Gårdags kvällen spenderades på luleå hockey med myssan, skrattat inte så mycket på väldigt länge. Imorse så kom mamma och zacke med frukost på sängen, sen kom min fina vän pernilla med en present, gulligt. Slutar vid 4, skööönt. Blir Kines mat till middag, gött! Aja ska börja med lite skolarbete nu, ha de. 

Oct. 22, 2012

Första skoldagen sen resan. Gick snabbt, var på gymnasie sak också, trååkigt. Slutade kring 2, somnade direkt när jag kom hem. For till stallet vid 6, kom hem 9, ska sova nu i min nya av klippta pyjamas som egentligen var mammas. Nattiii.


I GOT THIS FEELING ON THE SUMMER DAY WHEN YOU WERE GONE

For upp och fota med ida i kyrkbyn idag, iskallt. Sitter i soffan och väntar på middag, vill ha en ben&jerry, ska höra om någon hänkar till storheden. Måste hinna med att packa upp alla mina kläder också, så kul att packa, men så jobbigt att få in det i garderoben igen. 

We’re like diamonds in the sky

For till stallet tidigare idag, red dressyr på parkeringen till hägnan i det fina höstvädret. Var med my, im och julia nu på kvället, ååh vad det är kallt. Vill tillbaka till 25+. Tog en snabbis till statiol och köpte godis, så trycker i mig det nu medans jag snackar med några people. 

NU ÄR JAG HEMMA

Så skönt att vara hemma igen, även om det har varit super väder där. Kommer ett inlägg med allt jag har gjort där så småningom. Ikväll blir det förmodligen hockey, med emsan. Ska bara gosa med zacke fram tills dess, han har vart så saknad, fick många pussar när jag kom hem. Vi får höras! 

NU FAR VI


ÄNTLIGEN

Imorgon drar vi brudz!! härligthärligt. Har packat hela kvällen, även hunnit vara en snabbis in till stan med Emma och Louise. Måste vakna klockan 6 imorgon, blir förmodligen någon bloggning från mobilen. Ni får ha det så bra här i kalla sverige, hehe. 

Whatever it takes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you.

Halva resväskan är full, skönt. Mamma håller på att tvätta upp det sista som ska ner, känns som att jag har packat för evigheter. Kommer sakna alla, även om det bara är en vecka. Har vart på sista träningen ikväll innan barcelona. Kom precis ut ur duschen, ska köra in moppen i garaget sen käka något varmt innan jag lägger mig i sängen. 

I livets lopp finns inget målsnöre. De snören vi passerar är starten till ett nytt lopp

Hallojhalloj, har vart på hockey nu ikväll med Myssan, sista gången innan jag drar till Barcelona. På tal om det så har jag inte börjat packa, vilket jag måste hinna med imorgon. Har precis lämnat av My, ska fara och hämta min broder nu. Trött som satan.

 


GODMORGON


COME ON SKINNY LOVE WHAT HAPPENED HERE?

Gårdagen spendrades på fotbollsplan och framför en film. Ska försöka sätta mig ner med lite plugg innan jag far vidare till stallet, måste få saker gjort innan jag far till barcelona. Tiden går så fort. 

TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT FÖLJA MIG VIA BLOGLOVIN


It must have been good but I lost it somehow.

Jag och Emma for till donken istället, köpte glass, dom nya smakerna på macflurry är gudomliga! For hem efter det, my och idamaria kom förbi vid halv 9, då for vi till tobbe, var med massor. Gjorde massor. Kom hem vid 1, är hungrig, så innan jag börjar gå in på allt jag är sugen på så säger jag godnatt. 

Tjohoo

For till stallet tidigt, red ut, i, regn, mys? nja. Fixar mig just nu, eller är klar. Ska äta på Max med emsi, fast vet inte vilken Max, svårt val.

 

 


Oct. 03, 2012

Var på träning för några timmar sen, inte gjort något sen dess. Är bara lite små less på livet, även om det är helt ok . Bara små saker som hade kunna bli bättre, fast så är det alltid. Ligger i sängen nu, ska försöka sova, snart, på någon timme, kanske. Haha godnatt. 

 


If this love only exists in my dreams...don't wake me up.

Gick på hockey igår kväll med Ebba och Ida. Idag stanna jag hemma från skolan, har gjort lite på min hk uppgift. Ikväll är det träning, kuuul. Vi åker om 9 dagar!! Barcelona kommer upp på alla mina inlägg, haha. Ska laga någon lunch och fortsätta göra klart skoljobb. 

ORIENTERAR


SKOLA

Skoldagen gick hyfsat snabbt, somnade framför pretty Little liars när jag kom hem, sovit för lite. For på träning klockan sex i regnet, taggar inför Barcelona, bara elva dagar kvar!!! Godnatt!