ONSDAG 23/10

 
Idag hade vi långt hål, fördröjde tiden med att sitta i matsalen extra länge och sitta och prata med några tjejer från klassen. På idrotten hade vi boxning, så sjukt jobbigt. Jag mötte upp Hugo och vi tog bussen hem till mig, vi har lagat mat och bara suttit framför varsin dator. Ska duscha nu och sedan hoppa i säng! 

LÖRDAG 19/10

 
Jag och Hugo vaknade kring 10 idag, vi käka frukost sen for han till jobbet. Jag och Pernilla promenerade till storheden, vilket var väldigt skönt! Vi gick hem till mig efter det och pluggade lite. Jag tog bussen in till stan klockan 3 och mötte upp Hugo, vi åkte sen hem till honom och har inte gjort något alls. Är svinhungrig så hoppas det är mat snart. 

TORSDAG 17/10

10 dagar (?) har gått sen jag blogga sist, känns som nyss.
Om precis 7 dagar är jag 16 år och kan då därför sätta mig i en bil och börja övningsköra, det är en sak av de jag har gjort när jag inte har bloggat. Jag har vart på grundutbildning för övningskörning. Sen har det inte varit  så mycket mer roligt/tråkigt som har hänt de här dagarna som inte händer annars.
Snön har iallfall börjat falla, känns väl inte kul, men inte tråkigt heller. Hann knappt få vara höst känns det som.
 
Imorgon är det äntligen fredag, har väl inte några speciella planer. Luleå spelar så kommer väl att bli så att jag och Hugge lägger oss i soffan framför matchen med massa gott. 
 
 
 

Jag skulle kunna dö nu med kinden mot din hals

 
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Igår städade jag rummet och senare for jag till stallet, red Storebror. Hugo var hos mig när jag kom hem, vi gick och la oss nästan direkt. Idag ska jag senare till Hugos pappa för att fira Hanna som har fyller år. Ska försöka hinna med lite plugg också.
♥Annars så spelar Veronica Maggios nya album om och om igen♥.
 

MITT (NY STÄDADE) RUM

(Bilderna är tagna med mobil)

FÖRSTA OKTOBER

 
Slutade 12 idag, träffade Hugo snabbt sen gick jag, Ebba, Klara och Ida och fika. Jag tog bussen hem, sen dess har jag inte gjort så speciellt mycket. Väntar på att min kära moder kommer hem så att jag kan få mina nya skor, sen ska jag väl åka till Hugo och plugga.