ONSDAG 28/5

Skoldagen slutades med brännboll i det sköna vädret. 
Ebba och Ida kom till mig lite senare för att planera inför helgen. Hängde sedan med mamma för att köpa godis, som åts upp framför en film. Är så sjukt trött, vilket jag varit hela dagen. Så ligger i sängen och lyssnar på min sovlista, så säger väl natti natti. 

TISDAG 27/5


Har blivit sjuk (igen)!! Måste vila upp mig inför fredag då de bär av mot umeå. Imorgon har vi sovmorgon, så ska försöka komma iväg till skolan trots sjuk. Har varit på en promenad med Pernilla till Storheden för att få lite friskluft, fick med mig lite gotta och en tidning som kvällen tillbringas bakom. Ska försöka komma i säng lite tidigare ikväll för att vila ut och bli frisk.

MÅNDAG 26/5Eftersom vi varit lediga idag har jag passat på att gå på en långpromenad med födelsedagsbarnet. Har även varit hemma hos Emma och Louise och ätit middag från Max. Har ridit ut i det fina vädret, även om det var lite kyligt. Nu ligger jag i soffan och ska försöka pallra mig till sängen för att sova.

GRATTIS ZACKE 4 ÅR
SÖNDAG 25/5

(Haha jaa mat är livet) 
Direkt jag vaknade så var det bara att börja plugga och efter det städa. Åt jätte god middag och hängde sedan med mamma för att kolla på lite blommor, hon skjutsade vidare mig till stan. Tog bussen därifrån till Simon, vi spelade fifa  och såg film. Mamma kom vid 22. Skyndade mig iväg för att köpa lite gott, så nu gör jag inte så speciellt mycket, funderar om jag ska slå på en film och försöka sova, ja det lät himla skönt!

LÖRDAG 24/5

På dagen har jag inte gjort så mycket, städade rummet och låg i soffan. Senare mot kvällen åkte jag till Hanna där några från den gamla klassen var, pratade, gick till Statoil, såg film och for hem. 

FREDAG 23/5


Har varit ledig idag för att alla andra har haft nationella, så tillbringade tiden i soffan med nk boken. Lite senare åkte jag iväg till linnea där 7 andra tjejer var. Vi gjorde fruktsallad och myste. Kring 12 tiden kom mamma och hämtade mig, efter någon kvart kom Erica och Emma med moppen, vi åkte in till stan och åt kvällsfika på Max. 

ONSDAG 21/5

 
Eftersom jag både skadat foten och har väldigt ont i halsen, har jag varit hemma de senaste dagarna med förhoppningar på att det ska bli bättre. Ska till vårdcentralen på ett litet tag för att kolla upp så jag inte har något virus. Ska försöka komma iväg och kolla på våran match lite senare.

TVÅ FRÅN STHLMS SHOPPINGEN

 
 

BILDER FRÅN DE SENASTE

Undertiden jag inte har bloggat har jag varit i Stockholm och Uppsala, åkt kryssning, varit med mina finafina vänner, varit på lite festligheter och bara legat hemma. Tänkte lägga ut lite bilder från senaste tiden.