MÅNDAG 30/9

 
 
Vi fick sluta tidigare idag så gick en sväng med Hugo på stan, hittade ett par snygga skor som jag ska köpa imorgon. Vi tog bussen till Hugo, åt middag och jag tog moppen hem. For till stallet, red windy. Är snart hemma, vill bara lägga mig i sängen och sova.

 


SÖNDAG 29/9

 
Imorse låg jag och Hugo bara inne och såg gossip girl. Vid 12 tiden satte vi oss med allt plugg och gjorde klart det. Hugo for hem och jag åt middag, tog lite senare en buss till honom. Nu gör vi ingenting, ska snart sova. 

U.S. POLO ASSN.

 
 

GODMORGON

 

SKOLFOTO

 

FREDAG 27/9

 
Gick en sväng på stan med Malin efter skolan, behöver ett par nya vinterskor. Tog bussen hem vid 1 och låg i soffan tills mamma kom hem. Vi for till storheden, fick med mig lite underkläder hem. For snabbt till stallet och gav Nellie mat och sen var det snabbt hem för att fixa mig. Fick skjuts in till stan, mötte Hanna, My, Malin, Linnea och Julia på allstar. Vi åt gott och kvällen fortsatte hos Hanna med en massa prat. Mamma och pappa kom vid 1 tiden och skjutsa mig till Hugo där jag har sovit inatt. Idag ska jag in till stan med mamma, hon kommer och hämtar mig snart. Hoppas jag. Kan även tillägga att idag är det 9 månader med Hugge.

ONSDAG 25/9

 
 Idag tog jag moppen till skolan från Hugo, svinkallt. Lunchade med några brudar från klassen, vi gick sedan och gymma. Slutade dagen med idrott. Är hos Hugo just nu, vi har precis käkat och ska snart iväg till konsum.
 

LÖRDAG - SÖNDAG

 
Dagarna bara rullar på. I går hängde jag och Hugo med min familj på allstar och kvällen slutade hemma hos Hugo med en skräckfilm och godis. 
Imorse kom Hugo med frukost på sängen, sen dess har vi bara legat och sett avsnitt efter avsnitt av One tree hill och har även varit en snabbis på konsum. Vi ska väl sätta oss ner med allt plugg snart. 

ONSDAG 18/9

 
Slutade med idrott idag, mötte upp Hugo. For hem till honom och såg på gossip girl och åt middag. Han hjälpte mig med matten och sedan kom pappa och hämta oss. Sen vi kom till mig har vi inte gjort särskilt mycket. Det är väl dags att sova snart. 

MÅNDAG 16/9

Vi låg kvar i sängen lite för länge, så blev lite stressigt imorse. Skolan gick hyfsat fort även om vi slutade 1510.
Jag och Hugo tog bussen hem till honom och var där ett tag. Hans mamma skjutsade oss till mig. Vi åt och jag for iväg till stallet. Sitter i bilen på väg hem, ska stoppa i mig något när jag kommer hem och sedan mysa lite med Hugo innan det är sovdags.

 


I want to fly away

 
 

SÖNDAG 15/9

 
Det har inte hänt så mycket de här dagarna jag inte har bloggat. Fixat bloggen, varit med Hugo, sett hockeyn, skola, plugg osv...
Om någon timme åker jag och Hugo till hans pappa för att fira Hugo och lilla Svea som fyllt år.  

I said, I'll never let you go

 
Dagarna rullar på och det är redan helg. Klassen är toppen. Igår var det partaj på gültza, det var ganska så ruttet. Drog hem vid 1 och somna på direkten. Har hunnit vara till Nellie och gett henne mat. Ska åka till Hugo lite senare. 

SÖNDAG 1/9

 
Steg upp tidigt för att fara i väg på dop (Hugos släkt). När vi kom tillbaka hem så såg vi gossip girl och efter det somna jag. Har inte gjort något alls sen dess, vi ska väl sova snart för att orka upp imorgon till skolan. Har förövrigt börjat ekonomi, så ska bli kul! 

LÖRDAG 31/8

 
Gårdagen börjades med gossip girl och sedan vidare till stallet. Red förbi hemma och ner till stranden. Kom hem vid 6, åt och efter det tog jag och Hugo moppen hem till honom. Åt godis och såg Pain & gain