TORSDAG 27/6

Mina dagar tillbringas på gymmet, ute i solen, med min fina och med mina underbara vänner. Om några minuter är maten klar och efter det far jag mot gymmet. Kvällen slutar mest troligen hemma hos Emma och Louise. 
 

FREDAG 21/6

 
Skulle försöka somna vid 12 i går, bara för att jag skulle upp tidigt. Somnade klockan 2 och klev upp 7, var faktiskt inte alls lika jobbigt som jag trodde att det skulle bli. For till stallet och gav hästarna mat, skyndade mig hem för att packa. Nu är jag hos Hugo och ska snart i väg till deras stuga. 

4A FRÅN BALEN

 

TORSDAG 20/6

Jag fick med mig Louise till storheden, fast det var där vid 3. Vi gick runt inne på H&M, köpte faktiskt mig en tröja. Vi skyndade oss hem, åt och tog bussen in till stan. Solade och gymmade. Nu gör jag ingenting, måste duscha, men orkar inte dra mig i från sängen. 

ONSDAG 19/6 - TORSDAG 20/6

Onsdag, tog bussen hem från Hugo. Klippte gräsmattan och dammsög och dammtorka i huset, har så skönt sommarjobb. Gick och la mig i sängen och somnade i 1 timme. Tog moppen till Hugo, låg och kolla på mtv medans han städa. 
Torsdag, vaknade halv 10, åt frukost och for hem. Har inte gjort något sen dess, ska fara till storheden när det har slutat regna så mycket. 

TISDAG 18/6

 
Vaknade sent. Hann inte göra så mycket innan jag skulle i väg på ett zumbapass med Emma och Louise. Jag for till Hugo efter det. Vi låg bara i hans säng och myste tills vi somnade. 

MÅNDAG 17/6

Jag och Hugo steg upp klockan 10 och tog bussen in till stan för att gymma. Efter det skildes vi åt. Jag for hem, åt och for senare till stallet efter att jag slumrat till några gånger. Red storebror. Duschade och gick till storheden med Emma och Fanny, köpte vindruvor och choklad. Satte oss framför en film och kom hem därifrån nyligen. Nu ska jag sova så att jag orkar med att städa mitt rum imorgon.


SÖNDAG 16/6

Vi vaknade vid 1 och tog moppen till gymmet. När vi kom tillbaka åt vi middag och hoppa studsmatta. Har bara lega inne och dega sen dess, men nu ska vi dra till gstad och sedan vidare till karlsvik för att spela tennis med My och mäki.

LÖRDAG 15/6

Har faktiskt skaffat gymkort nu, så det är det jag har gjort de här dagarna som har gått. Hängt på gymmet med Hugge. Kommer bli fett fit nu asså. 
Idag, vid 1 åkte jag och Hugo in till stan och gymmade, sedan hem till mig och jag for upp till stallet. Vi åt på max och for vidare till honom. Just nu gör vi inte speciellt mycket, men vi ska gå ut och hoppa studsmatta snart.

TISDAG 11/6

Gårdagskvällen spenderades i stallet och hemma på golvet. 
I dag vaknade jag kvart över 7 utav att Zacke ylade. Somnade om och vaknade 4 timmar senare. Låg bara i soffan och såg Hollywood Heights. Kom hit, till Hugo, för kanske 1 timme sedan, har ätit middag här och nu väntar jag bara på att Hugo ska komma hem, då ska vi i väg till hans farbror. 

SÅ LÄNGE DENNA GIF GÅR RUNT, SÅ LÄNGE, KOMMER MITT HJÄRTA SLÅ FÖR DIG

pcx4R3 on Make A Gif, Animated Gifs
 

MAMMAS FÖDELSEDAG


DU ÄR DEN ENDA SOM HAR FÅTT MIG O KÄNNA MIG SVAG

Förstår inte hur min statistik kan vara så hög när jag inte ens bloggar. Ska verkligen försöka ta tag i det här nu.
Eftersom jag har slutat fotboll och inte har något sommarjobb så ska jag börja gymma och försöka att motstå det onyttiga. 
I dag har jag förresten bara åkt moppe hem från Hugo i spöregn. Tänkte klippa gräset men vädret håller mig inne.

ONSDAG 5/6

(Bilden är tagen för 1 år sedan)
Nu har det gått väldigt länge, nästan för länge. Sommarlov om 2 ynka dagar, det känns så jävla bra. Allting känns bra. Ikväll ska jag vara med Fanny och mest troligen Louise, vi far väl säkert in till stan.
Har beställt nya skor och ny mobil, så längtar tills jag får hem dom.