SÖNDAG 24 APRIL

 
 
Sov hos Joel i natt, vi vaknade vid 9-10 tiden, åt frukost sen åkte vi till deras stuga med hans pappa. Vi promenerade lite på isen och satt och sola i det fina vårvädret. Vi åkte hem därifrån strax innan 14. Vi bastade när vi kom hem och bara tog det lugnt ett tag innan middagen. Halv 9 åkte Joel iväg och jag satt och kolla på Mästarnas mästare med hans föräldrar. Jag åkte hem vid 9 för att hämta lite saker, kom tillbaka till Joel nyss och ska bädda rent och sen ligga och vänta på att han ska komma hem. Är dock sjukt trött, så kanske hinner somna. 

LÖRDAG 9 APRILVaknade av mig själv klockan 9, låg och drog mig ett tag. År frukost, träffa både mina bröder som kom förbi. Nadine kom vid 4-5, vi åkte snabbt till Storheden för att köpa lite saker. Vi fixade oss, sen åkte vi till Boden för att fira Lovisa. Vi var ett tjejgäng där, drack lite, hade trevligt. Fick skjuts sen från Boden till stan i Luleå, där Joel hämtade upp mig. Ligger i hans säng och väntar på att han ska komma hem. 

LÖRDAG 2 APRIL"Sov ut" idag till klockan 10, käkade frukost och åkte med mamma på stan. Hittade ett par snygga byxor som jag fick med mig hem. Åt middag och vid 8 kom molly hit. Vi tog en promenad med zacke och åkte till maxi för att köpa naturgodis. Vi satt och prata och spela kort hos mig. Hon åkte hem nyligen och jag la mig precis i sängen. Så tänkte försöka slumra nu. Natti!

FREDAG 1 APRILVaknade klockan 8 av mig själv... På ett lov? Skjutsade mamma till jobbet vid 1 och gick på stan med Maya och Evelina. Åkte hem och la mig i sängen ett tag innan jag åkte till Linnea för att fira att hon fyllt 18 år. Vi var massa tjejer där, pratade och hade trevligt. Kom precis hem och är så trött så tänkte faktiskt säga godnatt nu.