LÖRDAG 18/10

Denna dag började på gymmet med Frida, benpass. Vart helt slut efter, så la mig i sängen så fort jag kom hem. Åt middag sedan kom Ebba, Ida och Pernilla hit. De stannade inte så länge så jag for till sunderbyn på en liten fest, var där i någon timme och nu är jag hemma igen. Är så sjukt trött, så jag säger väl godnatt! 

TORSDAG 16/10

Skoldagen började med matte, inte det roligaste ämnet att ha på morgonen då man är som mest trött.
På hålet gick jag Ebba och Josefine in till stan och kolla runt lite på rean, vilket slutade på dagobert. Skyndade tillbaka till skolan för att ha två lektioner. Jag och Frida gick till gymmet, jag hann bara köra mage och lite på crosstrainern. Snabbade mig hem, kasta i mig mat och åkte iväg till stallet. 
Har alltså sovmorgon imorgon, aaah!! Och det är fredag, som jag har längtat. 

ONSDAG 15/10

 
Tisdags förra veckan tog jag mig till gymmet första gången på 6 månader. Nu är det beach 2015 som gäller haha. Har klarat mig utan godis, läsk och allt annat onyttit än så länge och tränat varje dag i veckan + 2 ridpass. Känns himla skönt faktiskt. 
Sen rullar skolan på himla bra, även om man börjar bli lite skoltrött nu. Längtan efter höstlov är ganska så stor och det är ju bara drygt en vecka kvar.