FREDAG 26/7

 
 Igår vid 17 landade vi i Stockholm, tog oss till hotellet och gick och köpte mat. Idag har vi gått på stan och nu sitter vi hos min faster. Imorgon väntar en ny dag med shopping och gröna lund.

 


ONSDAG 23/7

 
Har börjat göra lite vettigare saker på dagarna, tvättat pappas jobbarbil, klippt gräset och imorgon börjar jag packa in för stockholm. Ska bli så skönt att få åka i väg. Nu ska jag och Hugo (som precis kom hem) lägga oss i sängen och se gossip girl. 
 
 
 
 
 

FREDAG 19/7

 
Vaknade upp bredvid min pojke, vi tog moppen till hans jobb. Har varit sällskap åt honom från 10-19. Han hängde med mig hem, vi åt pizza och efter det for han hem. Jag, mamma, pappa och Fanny for till pappas morbror i rutvik, grillade korv i en grillkåta. Kom hem därifrån nyligen. Har för övrigt bokat en resa till Kanarieöarna i januari, äntligen säger jag bara.
 

TORSDAG 18/7

 
Säger samma sak om och om igen, att jag ska börja blogga bättre, men slutar alltid på samma sätt.
Om precis 1 vecka åker jag och Hugo flyg ner till Stockholm, bor på hotell, shoppar, går på gröna lund, har det bra helt enkelt. Efter 3 nätter tar vi tåget ner till Skåne och är där till andra augusti. 
Just nu sitter jag på Hugos jobb och ska snart springa ut i regnet för att köpa mjukglass.

FREDAG 5/6

Bilderna är från i helgas.
Måste verkligen ta tag i det här bloggandet, egentligen har jag så mycket tid det bara går, men det är orket som är lite halvt. Veckorna bara rullar bort av sommarlovet, en del av mig längtar till att få börja på gymnasium och få lära känna nya människor medans den andra delen inte längtar alls. 
I går var jag med Fanny och Samuel på campingen, vi gjorde inget spec, pratade mest.
Idag om typ en halv timme så far jag på waldorf med tjejerna från (gamla)  klassen. I kväll vet jag faktiskt inte vad som kommer att ske. Nu ska jag gå ut med hunden och sedan åka in till stan, ni får ha det så bra:):)