Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.


Can't you see? You belong to me

Veckan har gått vääldigt fort. Idag har det väl inte hänt så mycket efter skolan, låg framför teven ett tag och tog en varm dusch. Imorgon är det fredag, så jag har längtat. Ska bädda mig ner i sängen nu och slå på ett avsnitt av tvd, det var längesen. 

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.


 

 

I livets lopp finns inget målsnöre. De snören vi passerar är starten till ett nytt lopp

Var på hockey i går kväll med My, slutade 23, så somna nästan direkt jag kom hem. Idag så vaknade jag 20 över 7, höll på att frysa ihjäl så låg kvar 5 minuter, drog till skolan 20 i. Behövde inte ens stressa så snabb som jag är. Mitt liiiv är så bra, sällan jag skriver det, men nu kan det fan inte bli bättre, helt ärligt. Matteprov imorgon så måste plugga till det ikväll. Måste göra det där med dagarna också. 

Don't stress, don't cry, we don't need no wings to fly, just take my hand.

Snabb sammanfattning av helgen. Har tyvärr bara bilder från lördagen som jag hittade här.
 
Fredag, for in till stan och mötte upp mamma, kollade synen och gick in på lite andra affärer och visa vad jag ville ha i julklapp. På kvällen for jag och Emma till gården, lojsan kom dit senare. For till Emma och Lousie när gården stängdes och drog hem från dom kring 2. 
 
Lördag, Klev upp sådär lagomt tidigt för att vara lördag, for upp till stallet, Nellie var halt och hade feber så avstod att rida henne. Fixade i stallet och allt sånt där. Var med My, Hugo och Johan på kvällen, det var najs:P Somnade sent och drog hem tidigt, sjuuukt seg söndag men fixade ändå lite plugg. 
 
Söndag, Den gick sjukt segt som jag skrev ovan, ville bara sova. Gick till Lojsan senare, köpte glass, såg tv, drog hem, sov. 
 
Och nu till idag, måndag, har som de många andra haft skola, drog till stallet vid 6 efter att ha slumrat till några gånger. Har hittat en väldigt fin jacka som jag hoppas mamma låter mig beställa. 

Det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid, ibland är det så.

Försov mig till klockan 11, for till skolan då, hade bara 2 lektioner så det var inte så länge jag var på skolan. Gick till Emma och Louise med Zacke där vid fyra. Var där i drygt en timma, åt när jag kom hem. Ska göra klart mina stickade shorts tills imorgon, ska lägga mig tidigt ikväll, iallafall försöka. 

I think I was blind before I met you.

Gode bra bild. Vart på gården efter jag blivit klar med allt plugg, drog dit med Emma. Kom hem för 30 minuter sen kanske, trycker i mig i det som är på bilden ovanför medans jag pratar med en finä. 
 

I still want you by my side, just to help me dry the tears that I've cried

Tisdagens plugg är klart. Pluggat sen jag kom hem, börjar bli duktig nu men det är nog för att jag mår så bra allmänt. Ska trycka i mig nå kvällsfika innan jag somnar är så sjukt trött. Juste. Ska skaffa glasögon, helvete. Less som satan. Vill verkligen inte ha. Aja bättre det än att gå runt med huvudvärk. Godnatt. 
 

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Killar som.. har snyggt hår & fina ögon, kramar en bakifrån, kan pussa dig framför sina kompisar, alltid luktar gott, lånar ut sin jacka, får en att känna sig speciell, gillar att ta bilder med dig, bra klädstil, skickar godmorgon sms, kan vara din bästavän, inte är så pluttinutti, kan nog vara det värsta. Är lite mer åt "yolo" än "hemma mys". haha. Ska helst vara längre eller lika lång. Vara lite irriterande, ibland. Ärlig och accepterar en.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.


-


 

I know you're trying to forget, but between the drinks and subtle things, the holes in my apologies.

Blev bio med bara lojsan igår. Såå bra film! Louise sov även här, vi gjorde inte så mycket efter bion. Vaknade klockan 8 idag för att fara upp till stallet. Har städat hela stallet, är sjukt trött och hungrig. Måste plugga så jag kan göra något ikväll. 

17 November

Jag och Fanny for till ishallen igår kväll, sen hem till mig. Garvat som satan osvosvosv. Far upp till Nellie snart, sen far jag mest troligen på bio ikväll med lojsan och fanny. 


Hello, I now it's been a while. I wonder where you are, and if you think of me.

Hade bad sista lektionen, stannade kvar på skolan och fixa lite läxor. Ligger nu hemma i sängen och ska göra klart hk. Har så mycket kvar, så dags att börja nu, heip.

I'm in love with you, and all these little things.

Var till skolan idag, äntligen! Har vart i ishallen ikväll och sett match. Har inte så mycket mer att säga. Imorgon får vi jobba med vad vi vill, jäkligt skönt eftersom jag är långt ifrån klar med bostaden. Ska sätta mig ner framför tv och se sverige matchen, även om fotboll inte är det roligaste att kolla på. 

Tisdag 13 november

Kan inte sova på nätterna pga av att jag hostar så mycket, kan inte svälja för att det gör så jävla ont. Vill tillbaka till skola, missar så mycket. Ligger bara hemma på dagarna och kollar på tvd, skönt men inte kul att göra det hela dagarna. Kanske hänger med mamma till storheden en sväng börjar bli less på att sitta inne. Längtar till helgen väldigt mycket! 

Dag 3 – Min favorit årstid.


Just like the clouds. My eyes will do the same, if you walk away, Everyday it will rain.

Jag, Emma och Lojsan tog en vända till örnäset igår kväll. Såg fotbolls cupen. Inte kul alls, haha. Drog hem där vid 9, såg någon film på teven, somnade halvt, ovanligt tråkig lördag faktiskt. Söndag idag, pluggar dag alltså. Kanske far en sväng på min broders match också, om jag hinner.

My tired heart is beating so slow.

Igår kväll for jag och Emma till gården, spela biljard fifa osv. 
 
Nu sitter jag hos louise bre. Far till storheden med hon och Emma snart, ska köpa godis sen ska vi se film, gött. Så skönt med helg! 

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


tack för att jag har dig♥


One life to live, One love to give, One chance to keep from falling.

Om man kunde dö för att man fick slut på tårar, hade jag nog varit död nu. Får inte ens fram ord, varit hemma i 2 dagar nu pga det här. Livet är tragiskt. Ska försöka börja klättra uppåt istället för att ramla ner steg efter steg. Men känner mig så tom. Får se om det blir någon skola imorgon, om jag orkar helt enkelt. Ni får ha en fin natt alla. 

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

* Jag faller inte ofta för killar men när jag gör så är jag fast. 
* tvd är mitt liv pga av en viss myssan.
* Pluggar aldrig. Även blir mina prov helt okej. 
* Jag lyssnar oftast på svenska låtar, tex Lars Winnerbäck, Håkan Hellström och Melissa Horn. 
* Gråter sällan då jag gör illa mig, men när det handlar om filmer, kärlek, vänner osv. så är jag väldigt känslig.
* Gillar nästan aldrig statusar. Varför vet jag inte. 
* Hatar ordet "söt". Söt är fult. 
* Ska fara utomlands snaaart, vilket ska bli väldigt skönt. 
* Blir förmodligen att gå frisör eller textil och design. 
* Längtar till gymnasiet, att få lära känna nya människor. 

25 dagarsblogglista

Eftersom jag har 0 blogginsperation så tänkte jag göra en 25 dagarsblogglista. 
 

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig. 
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu. 
Dag 3 – Min favorit årstid och varför. 
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar. 
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu. 
Dag 6 – Typ av killar jag faller för. 
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon. 
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade. 
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän. 
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig. 
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för. 
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på. 
Dag 13 – Mitt drömbröllop. 
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen. 
Dag 15 – Någonting jag ångrar. 
Dag 16 – Innehållet i min väska. 
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför. 
Dag 18 – Vad jag åt idag. 
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast. 
Dag 20 – Min favorit film. 
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan. 
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln. 
Dag 23 – En låt som får mig att gråta. 
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför. 
Dag 25 – Min favorithögtid


 

radiga byxor

Det här är dock inte allt jag har köpt på sistonde, men det andra är så smått. 

jag saknar dig.


Talk to me now tell me whats wrong, How can I change if you go?

Färgade håret igår kväll, mörkare. Blev väl hyffsat nöjd. Stannade hemma idag, mådde inte bra imorse. Har ätit 1 kg med mandariner, kan nog vara det godaste. Ska göra chokladsås med nå frukt och sätta mig ner framför TVD. 

Du är för stolt, eller hur? jag är för feg för att dra mig ur, vi tittar bort åt varsitt håll och tänker samma sak det känns ännu sämre nu.

Jag ska försöka övertala min moder till att flytta, själv alltså. In till stan typ, hade vart något. For in till stan med Meadow idag, köpte massor med kläder, eller ovanligt mycket. Brukar annars bara gå och trycka på max, gjorde det även idag vilket var gode gott. Ska göra klart lite skoljobb sen se TVD, drömmer om vampyrer varje natt. Konstiga drömmar. Haha.

Hur blir jag hel igen, efter du tog sönder mig?

Gårdags kvällen spenderades med fint folk. Idag for jag tidigt till Nellie sen har jag vart på luleå hockey, lugn lördag, behövligt. Ska sätta på ett avsnitt av TVD innan jag går och lägger mig. För imorgon är det söndag alltså pluggar dag, skönt att komma tillbaka till skolan ändå. 

I cry, just a little when I think of letting go

Sov hos myssan från igår till idag. Vi låg i soffan och såg TVD, heeela dagen fram till 5. Då mamma kom och hämta mig. Vid halv 10 kom Jennifer, Ebba och Ida förbi. Vi gick till storheden, köpte godis. Har sett massa avsnitt av TVD. Mitt liv nu på lovet. Ska börja stänga av snart, måste sova.