MÅNDAG 20/5

Vaknade upp brevid huggsan eller han väckte mig. Vi åt frukost och for mot skolan, skolan gick hyffsat snabbt, måndagar går alltid ovanligt fort. Hängde med hem till Emma och Louise, var där tills jag var tvungen att fara hem och äta för att sedan fara i väg till stallet. Kom hem därifrån nyligt, så ska sätta mig med allt plugg nu innan jag går och lägger mig. 


HELGEN

FREDAG
Efter skolan skjutsade mamma mig till Hugo, vi låg i hans säng trots det fina vädret. Vi åt middag sen tog jag bussen hem och for i väg till my. Vi spelade fotboll med idamaria och pojkarna från karlsvik. For till storheden och köpte godis och sedan hem till myssan igen. Gick på en promenad och bröt oss in på arcus badet så gangster som vi är. Vid 12 så tog jag och my mopparna till björx och jag for hem till Hugo och sov över där. 
 
LÖRDAG
Vi klev upp vid halv 2, åt frukost och for hem till mig. Jag for till stallet och sedan åt vi middag. Hugo for till sunderbyn och jag till Amanda där Ida, Pernilla och Sandra var. Vi fikade och for sedan ner till stranden och träffade Gustav och Hanna. Vi tänkte grilla med fick tyvärr inte upp någon eld. For hem till Ida och såg Eurovision. Jag kom hem vid 1 och Hugo kom lite senare, vi somnade på direkten.
 
SÖNDAG
Vi vaknade 11 men klev inte upp förren halv 2. Vi låg ute och sola och spela fotboll. Vid 3 tog vi moppen förbi kvantum och sedan vidare till Hugo. Var där ett tag och for hem till mig efter 1 timme. Åt, plugga och såg sverige matchen. Vi somnade efter den. 
 
 
 

JAG ÄR DIN REGNROCK, I REGNET SOM ALDRIG SLUTAR

Jag gjorde inget speciellt efter skolan, har inte gjort något speciellt på hela dagen egentligen. Äntligen fredag imorgon.
Man kan ju gå med shorts nu till och med. Jag ÄLSKAR det här, mitt humör blir bättre, allt är så bra och allt är pga att solen lyser. Nu ska jag gå och duscha och sedan krypa ner i sängen, är verkligen trött. Godnatt.

I NEED TO BE FREE WITH YOU

Hugo kom med kakor till mig efter skolan, så jävla gullig alltså xD Nämen hade gnällt om det dagen innan och jag förtjäna det så :):) Vi gick ut med zacke i det fina vädret, lagade mat, pratade om livet, pluggade och somnade i min säng vid 23. I dag vaknade jag av att solen lyste in i rummet och gjorde det kokhett. Hade det väldigt stressigt eftersom jag hade helt glömt bort att vi hade matte np. Har bara någon lektion kvar innan jag kan fara hem och lägga mig ute i solen, det är sommar. Nästan. Vår kan man väl kalla det iallafall. 

BRY DIG INTE OM DOM, TITTA RAKT FRAM INTE RUNT OM

Kort sammanfattning av de dagarna som jag inte har bloggat.
Måndag, Hugo kom till mig efter skolan, vi låg bara i sängen och pratade. Senare for jag till stallet och red lektion. 
Tisdag, hade jätte ont i magen på morgonen, stannade hemma och sov ett tag. For till skolan och var med på en lektion, sen tog jag bussen till Hugo, jag pluggade mest. Sov även där.
Onsdag, For till sunderbysjukus och kom nyligen hem därifrån. Ska snart fara iväg till skolan efter jag har varit ute en sväng med zacke. 

SÖNDAG 12/5

Har egentligen ingenting alls att berätta om denna dag förutom att jag och Fanny tog moppen och köpte mjukglass på maxi och gick och kolla på hm. Sen när jag kom hem, la jag mig i sängen och höll på med mobilen, sen bara sådär vaknar jag upp 3 timmar senare, klockan halv 8. Kan ju säga att jag sov bort dagen. Väntade i 1 timme på middag, middag halv 9 är inte fel. Har iallafall kommit igång med plugget nu. 

4A DAGAR

De här fyra dagarna som jag inte har bloggat, har jag sovit med hugo varje natt, vi har sett ut prison break. Vilket är lite sorglig eftersom det har varit det vi gjort varenda kväll. Har även ridit ut med Nellie, vart en snabbis hos Emma och Louise. Något mer har inte hänt.
Åkte hem från hugo vid halv 9 imorse, har tagit ut hästarna i dag, sjukt jobbigt att kliva upp. Nu ska jag börja med allt mitt plugg och kanske sätta mig ute i solen ett tag. 

KISS MY ASS

 
TJENA!
 
Nu skippar vi skitbloggandet med Håkan Hellström, Justin bieber, fruktsallad & kesella och all jävla annan skit, nu blir det riktiga grejer.
 
 
Vi började som vanligt att mjuka upp dagen med lite Prison break och en fet lös. Drog sedan iväg mot gymmet och körde stenhårt, fan vad stark man är alltså, äh 110 i bänk och latsdrag är inte så farligt. Efter att man gymmat lite (3-4 timmar bara) så fortsatte man vidare genom att ta bussen till betongen, G-stad. Fett med najs bre. På bussen satt man som vanligt längst bak, "taga" lite, körde lite graff ni vet och eldade lite på säterna. Sedan drog vi vidare med söndertrimmade moppen, ahh man har ju blackbox så fuck aina liksom. Vi hade inte på oss hjälmarna heller om ni tror det, dom var på styret. Mamma tror fortfarande att jag har den på huvet alltså vilket cp, vem har ens det, LOL. Vi hängde på max och ica, träffade lite polare, tog några bloss, chillade fett asså. Sedan när alla hade dragit gick vi in på ica, köpte fett med chips och cider (JA, DET VAR ALKOHOL I). Herregud, vilka töntar dricker cider utan alko liksom. Herrljunga päron är fan najs med chips asså, man kan inget annat än älska det. Har precis varvat ner genom att köra en övning jag kallar "stolen", den går ut på att man håller stolen som är fäst med en 104,5 KG's vikt ovanför huvudet och stretchar lite. Nu ska vi sätta knorren på grisen och däcka framför lite mer Prison break, AAH FETT NAJS! Fan va bakis man kommer vara imorn asså, fett jobbigt. Men det gör jag en status om imorgon, så jävla less alltså. HA DET GÖTT // Hugo "huggeboi" "huggmaestro" "huggify" Österberg 
 
 

ONSDAG 8/5

Skolan var väldigt seg, har gjort bort 2 np jag missat, så det var iallafall skönt. Duschade och sminka mig sen tog jag och My bussen hit till björx, skildes åt vid Johan. Nu sitter jag hemma hos Hugo, på drygt 20 min ska vi cykla till kvantum med myssan och mäki. Det suger att solen inte syns på himlen...

ÄLSKADE HÅKAN HELLSTRÖM


JAG FÖLJER DINA GNISTOR UNDER TUNGA MOLN

 

TISDAG 7/5

Dagen började med np i matte, var inte lika svårt som jag trodde att det skulle vara. Hade hål i 2 timmar, så tog moppen hem och satte mig framför MTV. En ynka dag kvar innan vi har ledigt i några dagar, klagar verkligen inte och om vädret skulle vara så här skulle det vara toppen. Efter de tre lektionerna vi hade kvar av dagen så gick jag och Pernilla ut och fota. Väntar på att mamma ska komma hem så jag kan få middag, åååh. 

FRÅN FOTOGRAFERINGEN I HÖSTAS


MÅNDAG 6/5

Försov mig imorse, var ju skönt med sovmorgon. Skolan gick snabbt eftersom jag inte hann vara med på så många lektioner. Har vart och köpt ett converse precis innan jag skulle iväg till stallet. Kom hem för 1 timme sedan, har bara hunnit duscha för låg ner på golvet ett tag, orkade verkligen inte stå. Nu ska pappa hjälpa mig med matten för i morgon är det np. 

LÖRDAG / SÖNDAG

 Gårdagen började med stallet, eftersom Nellie är halt så gick jag bara på en promenad, skönt det också. Skyndade mig hem och hoppa in i duschen, jag och Hugo tog bussen in till stan, gick runt en sväng och sedan for vi till honom. Åt middag, sen cyklade vi till kvantum med My, Johan, Johannes, Felix och Emil, köpte en cola och for hem och såg några avsnitt av prison break. 
Idag har vi sett fler avsnitt av prison break och har precis varit ute och joggat. Ska och duscha nu ooch sedan äta middag. 

FREDAG 3/5

Slutade 11, som alla andra fredagar. Städade klart i mitt rum, vilket tog ganska lång tid när man har datorn i samma rum. For sedan på bio med Hugo, fick vällja film helt själv (olympus has fallen). Tog sedan bussen hem till mig och nu ligger han i min säng och vill ha glass, vi kanske tar en sväng till statoil ändå.

TORSDAG 2/5

Oj, vet inte ens vart den här dagen tog vägen, har nog inte gjort någonting vettigt efter skolan och ändå skulle jag behöva plugga. Känns som att helgen kommer bli toppen, visst hugo? xD Redan fredag imorgon alltså, tycker vi borde vara lediga varje onsdag.
Hoppas det inte snöar imorgon, då blir jag glad. Nu ska jag pallra mig mot sängen, godnatt. 

SNÄLLA SOMMAR KOM


IN NU, NU, NU

(tryck på någon utav bilderna för att komma till Idas blogg)

DIAMOND BRA


VALBORG OCH ONSDAG 1/5

Jag tog bussen in till stan halv 6, mötte upp My, Johan och Hugo. Åt god mat, tog bussen hem till Johan och gick hem till Hugo efter någon timme. Emelie och Erik kom lite senare, vi såg på film. Jag och Hugo somna inte förens kring 3 och vaknade halv 2, skönt? nä. Vi gick ner till konsum och köpte glass, min moder och fader kom och hämta mig. Har varit ute med zacke, väntar på maten, nästan det jobbigaste som finns när man är hungrig. Efter maten så far jag och Fanny till donken, cheeseburgare till efterätt är inte fel.