VECKAN

Har vart med min pojke hela veckan och även åkt skidor. Igår så var jag ut och red med Idamaria, Jennie och Andrea. Sedan åt jag middag hos Hanna, med henne, Ebba, Ida och Pernilla. Trevligt trevligt. Vi for in till stan och åt glass på max kring 10. Jag och Ebba drog sedan och mötte upp Axel och gick hem till mig och spela monopol, andra dagen i rad och fortfarande lika kul. 


GODMORGON



HELGEN

 FREDAG
Jag for till Nellie kring 11, red ut i det fina vädret. Skyndade mig sedan hem för att hinna städa och fixa mig för att sedan träffa My på storheden. Vi begav oss mot björx, var hos Johan ett tag innan vi gick och köpte pizza. Hugo kom senare också, sov hos honom. 
 
LÖRDAG
Vi for till coop arena för att köpa biljetter till matchen. For hem till Hugo, åt och tog sedan bussen till matchen med my och mäki också. Efter matchen gick vi till Max, åt så att vi rullade fram. Åkte tillbaka hem till Hugo, såg på film sen somnade vi. 
 
SÖNDAG
 
Vaknade kring 12, duschade, åt frukost, sen kom mamma och hämta mig. Jag mamma och Zacke for ut och åkte skidor på isen. Senare kring halv 8 kom IdaS och Ebba och efter det IdaJ och Hanna. Vi for till donken, lekte och åt. Sen for vi vidare till Björn, var där ett tag innan jag gick vidare hem. 

TORSDAG 21/2

Skoldagen slutade med skridskor. Gjorde inte så mycket efter det, förutom att dra på en 2 timmars fotbolls träning, tror inte att mina ben kommer ta mig framåt imorgon, har ont redan nu. Ska bädda ner mig i sängen och imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN. 

ONSDAG 20/2

Har varit hemma från skolan idag pga min huvudvärk och har även blivit lite små snuvig. Dagen har varit framför teven och även en promenad med zacke i det fina vädret. Går och längtar efter våren också, hade inte alls suttit fel. Nu är det bara 2 ynka dagar till lov. Så underbart skönt! Ska hoppa in i duschen och skölja ur min inpackning. Godnatt. 

TISDAG 19/2

 Vi fick göra vad vi ville på skolan idag, så gjorde väl inte så speciellt mycket. For till Hugo kring 7 och for hem halv 10. Har inte gjort så mycket sen dess, bara pluggat. 

MÅNDAG 18/2

Skolan gick väldigt fort även om det är måndag och nästan våran längsta dag. Gick hem till Emma och Louise direkt efter, vi har snackat, ätit. Snart kommer mamma hit med alla mina ridkläder. Då far vi till stallet, äntligen lektion. 

LÖRDAG OCH SÖNDAG

For till stallet tidigt och lämnade Hugo hemma. Red ut, prövade även på longering. For hem och bytte om snabbt till fotbollskläder. När träningen var slut, hoppade jag in i duschen och fixade mig snabbt för att fara på hockey med Pernilla. For sedan till Hugo direkt därifrån. Det enda vi gjorde som vi inte brukar göra annars var att baka. Somnade sent och vaknade tidigt. For hem kring 4, sedan dess har jag bara kollat på kläder. Ska gå och sätta mig framför teven och se om det finns något roande. 

FREDAG 15/2

Vi såg på film på nästan alla lektioner, så skolan gick väl hyffsat fort. Skulle på friends senare med Fanny men for istället till någon sebbe i Hugos klass och var där till drygt 10. Tog då bussen till sunderbyn for hem till ett gäng brudar. Hugo sov hos mig.

TORSDAG 14/2

For med Ebba, Ida och Pernilla och åt på max kring 6. Tog sedan bussen från storheden till Hugo, han var inte hemma så fick vänta på han i drygt 30 min, passade på att städa hans rum, första och sista gången. Fick massa fint, även om jag hade sagt att jag inte ville ha något. Vi myste på, pappa kom och hämta mig kring 10. 
 
 

TISDAG 12/2

For till Hugo direkt efter skolan. Har ätit här, vi ska förhoppningsvis börja plugga snart. Har så mycket att göra, men så jobbigt att ta tag i det. Vi får höras.

MASSOR AV BILDER


You had me at hello

 Hej och förlåt, har vekligen inte haft tid den här veckan. Nationella har börjat och måste hinna ligga i med allt plugg också. Har sovit hos Hugo. My och mäki kom förbi en sväng i går kväll också. Ska fortsätta med att plugga innan jag blir för trött. 

MÅNDAG 4/2

Gårdagen spenderades hemma framför gossip girl. For till stallet senare, red Elliot, som jag inte har ridit på jätte länge. Men han gick fint, bara lite ivrig. Tog en lång dusch när jag kom hem och somnade brevid min mami. 

HELGEN

FREDAG
Slutade klockan 11, Pernilla följde med hem till mig. Vi gick ut och fotade. Senare for jag in till stan och mötte upp mamma. Fick med mig en tröja och justins parfym! På kvällen for vi och åt jätte god mat hos min faster, tog sedan bussen därifrån in till stan och fikade på friends med lollan. Resten av kvällen satt vi och dega bort i Louise rum. 
 
LÖRDAG
Vaknade kring 10 och for till stallet, riktigt skönt väder så var ute ganska så länge. Vid 7 åkte jag till Hugo, vi lekte i snöhögar och bara myste. 
 
SÖNDAG
Vaknade klockan 9, så är sjukt trött just nu. Vi har väl inte gjort så mycket på dagen, bara pluggat och spelat pippi bowling med hans lillasyster. Ska troligtvis slå på ett avsnitt av gossip girl innan jag somnar. 

ÄR IN LOVE I HAN I MITTEN, MEN FÅR DE ANDRA TVÅ PÅ KÖPET xD:P


MIN NYA HÅRFÄRG