SÖNDAG - MÅNDAG

 
Jag och Hugo gjorde nästan ingenting på hela dagen, vi såg bara ett avsnitt av julkalendern. Jag åkte hem vid 4-5, åt och pluggade. Åkte sedan och mötte upp Hugo och hängde med till Rasmus, där Johan och Felix var. Vi spelade Fifa och såg skräckfilm. Jag och Hugo gick hem till hans mamma vid 1 och somnade direkt.
 
 
Har precis vaknat och ätit mannagrynsgröt till frukost och även sett julkalendern. Jag ska åka hem på någon timme för att åka iväg till stallet. Juste kan ju säga att vi är lediga idag, varför vet jag inte riktigt. 

CATCHING FIRE



Jag och pappa skjutsa in Hugo till stan efter det gjorde vi lite äranden. 
For direkt till stallet när jag kom hem, red tyvärr inte. 
Fixade mig och åkte med mamma och pappa in till stan och mötte upp Hugo. Vi sitter på Max eller han är och beställer mat. Vi ska på bio, Catching fire. Hoppas den är lika bra som jag hört!

LÖRDAG 7/12



Blev inga bullar igår på grund av att vi inte hade nå kanel... 
Mamma kom hem vid två och hjälpte mig med lite läxor, vi for sedan in till stan jag, mamma och Patrik. Vi hämtade upp Hugo och pizza. Åt direkt vi kom hem och jag och Hugo såg julkalendern efter det. 
Väntade tills Luleå - Skellefteå matchen skulle börja, såg sedan den hela kvällen.

Har precis vaknat, ska fara upp till stallet på någon timme och sedan kanske fara in till stan med Fanny. 
Ha en fin lördag :-)

FREDAG 6/12

 
 Igår var jag och hämta min nya mobil från posten, tror verkligen att det blir lite mer bloggande när jag kan ta bättre bilder!
Idag är det bara 26 dagar kvar till jag, mamma, pappa och Hugo åker till Kanarieöarna, ska bli så himlahimla skönt och så himlahimla kul.
Annars är det egentligen inte så mycket som händer. Tänkte sätta igång och baka bullar och lyssna på lite julmusik. Lät mysigt.