TISDAG 29 MARS




Sov hos Joel inatt, men han åkte på jobbet klockan 7. Åkte in till stan klockan 3, mötte upp Ida och Ebba. Vi gick runt och kika lite. Joel hämtade upp mig i stan vid 6. Åkte hem till honom och hjälpte han att packa. Vi åt middag hos honom innan han åkte bort resten av lovet. Mamma kom och hämtade mig, vi åkte och kolla på nya hus som byggts, så mysigt. Gick ut med zacke och fastnade hos Louise, där jag är nu och pratar om lite allt möjligt. Ska väl snart börja gå hemåt för att få lite sömn inatt.


TORSDAG 24 MARS


Vi klev upp klockan 10, käkade frukost, duschade och åkte iväg och handla. När vi kom tillbaka tog vi det lugnt ett tag innan jag och Joel åkte ut med skotern. Efter det tog vi en promenad och sen tillbaka för att duscha innan vi skulle äta middag. Middagen var jätte god och nu är vi tillbaka i "stugan". Ska faktiskt försöka sova nu också så man orkar sig upp imorgon. 

ONSDAG 23 MARS



Sov själv hos Joel inatt så vaknade när han kom hem kring halv 9. Mamma kom och hämtade mig och vi åkte och köpte täckbyxor. Joel hämtade upp mig på Storheden och vi + Jonte åkte och käka på mat och prat. Skyndade mig hem för att packa och städa rummet. Pappa skjutsade mig till Joel och vid 19-20 tiden satte vi och hans familj oss i bilen för att åka till Hemavan. Har alltså tillbringat hela kvällen i bilen. Vi kom fram hit klockan 12. Jag och Joel åkte runt lite och kolla på de fina stugorna innan vi åkte tillbaka för att äntligen få lägga sig i sängen och sova. Godnatt!

MÅNDAG 21 MARS


Sov hos Joel inatt, vi har inte gjort så speciellt mycket idag. Köpte mat från donken som vi åt i bilen, jag åkte hem efter det. Pratade lite med mamma, sen hämtade jag upp Fanny och vi åkte runt i bilen och pratade om lite allt möjligt. For förbi Louise på vägen hem och träffa henne ett tag också. Kom hem för ett litet tag sen, ligger i soffan och ska sätta igång med lite plugg. Bara 2 dagar innan man får vila ut. Förhoppningsvis. Har alltså inte gjort speciellt mycket idag, men det är skönt det med.