♥ ÄLSKADE DU ♥

 
 

ONSDAG 26/2

Idag hade jag sovmorgon till 10, fick skjuts av Hugos pappa. Hade redovisning på nk:n med Malin och My, vi fick b, så det gick bra! Skoldagen slutade med klättring på idrotten. Promenerade till gymmet och mötte upp Hugo, vi körde armar. Är helt slut. Medan vi väntade på bussen, köpte vi lite gott till Luleå matchen, som vi kollar på nu. 
Ska ut en snabbis med zacke och sen sova. 

TRE DAGAR

På söndagsmorgonen bestämde jag att vi (jag och Hugo) skulle göra en snögubbe. Så vi drog på oss täckbyxor och byggde nog den finaste snögubben😉 Vi kom in precis till Kanada - Sverige matchen. Så vi såg den och tog sedan en buss till Hugos mamma där vi spenderade kvällen. 


Måndagen började med försovning. Efter vi slutat, promenerade jag och girlsen hem till Hanna och gjorde pannkakor. Var tvungen att skynda mig hem för att sedan åka till stallet, då jag fick hoppa med natta. 

Idag mötte jag upp Hugo efter skolan, vi gick och gymma. Vi blev upphämtade av hans pappa för att vara barnvakt åt Svea. 
Senare hoppade jag och Hugo in i duschen och tog en snabb bastu. Har även pluggat till redovisningen jag har imorgon.  

FREDAG / LÖRDAG

Gårdagen började med 3 timmars skola. Ebba haka på hem till mig och vi gjorde amerikanska pannkakor, såå sjukt gott. Senare mot kvällen kom Hugo och åt middag. My och Ida kom och hämta upp mig och jag och My for på en fest på Skurholmen. Hugo kom senare dit och vi fick skjuts hem av min mamma vid 1-2 tiden. Somnade så snabbt vi la oss i sängen. 

Idag har jag varit i stallet, handlat till kvällen eftersom mina päron är borta. Jag och Hugo var ute och lekte med zacke och sedan myste vi ner oss i soffan och såg på två filmer med massa gotta.

GRAN CANARIA DEL 1